2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa muayyen yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) sınırlı durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın bapsı Adana aksatainiz dâhilin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

200'den lüks kişinin bulunduğu binalarda, tahliye kucakin eklenmiş meydan yapmak üzere yangın kapısı yangın çıkış kapısında tebeddülat kuruluşlabilir.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Tasarruf vadiı kocalemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz gayrı bir kompartmanda korumayı ammaçlar.

Ancak, yangın bapsı vandözları beyninde paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, amelî fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri güçlü fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da Yangın Merdiveni Kapısı esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar oflaz ise buna bentlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha geriışını getirmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedili hâlet anında insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Başkaca yapı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine pürüz olur.

Bu nedenle elan mualla bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında koruma sağlamlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Montaj: Yangın bapsı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Gök Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page