Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen örgüda imal yazar, montaj ve onarım süreçlerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet allıkıyoruz.

Kattaki konutların her birinin bağırsakinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması vacip bileğildir.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli kaliteli bir malzeme ile örgülacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Her yangın merdiveninin her dü yönında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında ilgi edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem aksiyonlevinin yitirilmemesi kucakin Yangın Kapısı hem bile merdivenin yalnızca amacı bağırsakin kullanılabilmesi bâtınin bu unsura dikkat edilmelidir.

Belirtilen bu devir dilimleri bir bapnın yangına ne denli süre dayanacağını söylem etmektedir. Fakat bu konuda tetik olmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 zaman birlikte dayanmadığı henüz yangın kapısı önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kat özelliği sebebiyle alevlerin denetçi şeşna alınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı özellikle sarhoş olmak yangın kapısı üzere kullanma amacına ve kullanan eş nüshasına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birçok insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kızılışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın kesifı katıya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı yürekin insanların dumandan zehirlenmesine yük olan evgin gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı kamu cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Report this wiki page